Henkisiä palveluita

Toimin kokoajan yhdessä Korkeimman Valon ja heidän enkeleiden kanssa, Jeesuksen Kristuksen ja Pyhän Hengen nimeen, ihmisten korkeimmaksi parhaaksi. Pyyteettömästi ja Jumalan rakkaudella.

Kuva: Juha Korpi
Kuva: Juha Korpi

Korttitulkinnat 

 Teen selvänäöllä ja selväkuulolla sekä kollektiivisia, että henkilökohtaisia tulkintoja ihmisille erilaisiin elämän ongelmiin ja tilanteisiin. Katson ensin pelkästään selvänäöllä ja sitten vasta nostan erilaisia kortteja, jos tulisi jotain lisätietoa tai selvennystä. Apua on saatu niin rakkauteen, perheongelmiin, työelämän haasteisiin, henkiseen kasvuun, kuin terveyteenkin. Käytän tulkinnoissani aina tukena erilaisia tarot-, oraakkeli ja enkelikortteja. Nostan kortit aina yhdessä enkeleiden kanssa , individuaalista korttien käsittelyä ja intuitiota käyttäen. Kuvaan tulkinnat aina videolle, jokaisen kortin näyttäen ja selittäen, ja videon henkilökohtaisesti asiakkaalle lähettäen (messenger, whatsapp tai sähköposti)


Energiahoidot

Teen energiahoitoja etänä, arkkienkelten minulle suoraan antamien ohjeiden pohjalta, meditaatioita ja enkelten apua ja suojausta tukena käyttäen.  Olen esimerkiksi puhdistanut ja avannut ihmisten chakroja ja lähettänyt puhdistavaa, voimaannuttavaa ja parantavaa energiaa. Hoitoa varten sovitaan yhdessä tietty kellonaika ja hoidon aikana laitan ääniviesteillä asioita, mitä minulle näytetään (värejä,näkyjä,biisiviestejä jne). Välillä teen myös ryhmäenergiahoitoja.

Noppatulkinnat

Teen myös nopilla henkilökohtaisia (ja kolletiivisia) tulkintoja, intuitiota ja selvänäköä vahvasti hyödyntäen. Apua on saatu mm rakkauselämään.Nostan jokaisen nopan yhdessä enkelten kanssa, yksi noppa kerrallaan. Kuvaan tulkinnan videolle ja lähetän asiakkaalle (messenger, whatsapp).


Ohjausta sävelin - musiikkitulkinta🎵 

Kyseessä on musiikkiaiheinen selväkuuloinen ja intuitiivinen tulkinta, jossa minä kanavoin ja tulkitsen sinulle haluamaasi yhteen aiheeseen/tilanteeseen 5 eri biisiviestiä, seuraavia apukysymyksiä hyödyntäen:

-Kappale, joka kertoo jotain tämän hetken tilanteesta.

-Kappale, joka kertoo mihin suuntaa tilanne on etenemässä.

-Kappale, joka paljastaa tilanteesta jonkin salaisen potentiaalin/mahdollisuuden.

-Kappale, joka auttaa viemään tilannetta eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla.

-Kappale, joka auttaa huomioimaan sellaisen ja päästämään irti sellaisesta, joka ei tilanteessa enää palvele.

Tulkinnan teen sinulle ääniviesteillä messengeriin, whatsappiin, telegramiin tai sähköpostiin.

 

(Kuva minusta 7-vuotiaana)

Menneiden elämien tulkinnat

Menneen elämän tulkinnoissani syvennytään yhteen tai useampaan edelliseen elämään, mikä minulle näytetään. Juuri niihin elämiin, joilla on eniten yhteyksiä nykyiseen. Käyn tulkinnassa läpi nousseen/t elämän/t syntymästä kuolemaan, yllättävänkin yksityiskohtaisesti (nimiä en saa esiin). Sieltä nousee esimerkiksi persoonaa, ulkonäkö, oppiläksyt jne. Käytän tulkinassa ainoastaan selvänäköä. Äänitän tulkinnan äänitiedostoksi ja lähetän asiakkaalle (messenger, whatsapp, sähköposti).

Kuva: Juha Korpi
Kuva: Juha Korpi

Osallistava tulkinta 

Kyseessä on nimensä mukaisesti tulkintamuoto, missä sinä asiakkaana osallistut VIDEOPUHELUSSA myös tulkinnan tekemiseen omalla intuitiollasi , vastauksillasi ja näkemyksilläsi. Minä siis heitän tulkinnan aikana vähän väliä asiakkaalle intuitiivisia ja "hassuja" kysymyksiä, joihin vastaaminen vie tulkintaa eteenpäin pala palalta. Enkä nyt suinkaan tarkoita ns suoria kysymyksiä asiakkaan omasta elämästä/tilanteesta, vaan esimerkiksi "mikä on ensimmäinen metsän eläin mikä nousee sinulle nyt mieleesi?" , "valitse intuitiolla: taivas vai maa?", "Mikä on ensimmäinen sana joka nousee sinulle mieleen sanasta "koti"?", "jos sinun pitäisi matkustaa nyt vuorille, minkä kulkuneuvon ottaisit?" Jne.. Vastauksen pohjalta minä taas sitten tiedän tulkita tai kanavoida siihen piilevän viestin, tarttua oikeaan korttipakkaa jne. Tulkinta rakennetaan täysin intuition pohjalta, mikä tarkoittaa sitä että etukäteen EI sovita aiheita tai kysymyksiä, (enkä minäkään mieti kysymyksiä etukäteen valmiiksi) vaan annetaan intuition täysin johdattaa sinne minne kuuluukin. 

Henkinen "kalenteri"

Palvelu, missä teen asiakkaalle joka päivä tietyn ajan pienen päivän videotulkinnan vähän joulukalenterin tapaisesti. Tulkinta sisältää päivän avainteeman, päivän yleisen viestin, voimaannuttavan kysymyksen/pohdinnan, pienen energialähetyksen ja "mitä tulisi ottaa huomioon"- viestin. Joka vuotisen "joulukalenterin" sisällöstä ilmoitan aina erikseen. Lähetän jokaisen päivän "luukun" joko messengerissä tai whatsappissa klo 10-15 välisenä aikana. 

Kaikki mitä olisi hyvä tietää tulevaisuuden kumppanista juuri nyt - rakkaustulkinta 

 
Sinkuille suunnattu selvänäköinen tulkinta, jossa tarkastellaan millainen tuleva kumppani tulee olemaan, missä mahdollisesti kohtaatte ja mitä muuta sitten olisikaan tietää. Tulkinnassa nousee yleensä  esimerkiksi millainen on luonteeltaan, millainen on parisuhteessa, mitä tekee työkseen yms. Toteutan tulkinnan videotulkintana. 

Myöhemmin myös tulossa erilaisia oheistuotteita, kuten enkeleiden kanssa yhteistyössä suunnittelemiani korttipakkoja ja meditaatioita, sekä itse kirjoittamani kirjasarja kaksoisliekkimatkastani!